Hoofdbaas
modules

Alle jongeren en jongvolwassenen in Nederland baas in hun eigen hoofd.

Modules

Wij staan gedurende gedurende dit proces naast jou en helpen je graag. Stel je eigen coachtraject samen aan de hand van deze modules.

De hele dag door ontstaan er in ons hoofd allerlei gedachten. In deze module kijken we naar behulpzame en minder behulpzame gedachten. Klik op het logo links voor meer informatie. 

Iedereen heeft wel eens te maken met angstige gedachten en soms zelfs met paniekaanvallen. In deze module leer je sneller uit de angstcirkel te stappen. Klik op het logo links voor meer informatie. 

Bij een burn-out heb je het gevoel dat je bent opgebrand. In deze module bieden we inzichten voor gedragsverandering. Klik op het logo links voor meer informatie. 

Wat is een tegenslag? In deze module gaan we kijken naar de beste methode om met jouw tegenslag om te gaan. Klik op het logo links voor meer informatie. 

Dankbaarheid kan bijdragen aan een constant aanwezig geluksgevoel. Het oefenen met dankbaarheid kan ons gezonder, gelukkiger en socialer maken. Klik op het logo links voor meer informatie. 

Vergeving is een innerlijke schoonmaak. In deze module duiken we dieper in de verschillende manieren van vergeving. Klik op het logo links voor meer informatie. 

Je eenzaam voelen is een ervaring die voor iedereen anders is. In deze module focussen we ons op betere sociale communicatieve vaardigheden. Klik op het logo links voor meer informatie. 

Aandacht besteden aan een gezond lichaam is ook belangrijk voor je mentale gezondheid. In deze module gaan we eens goed kijken naar jouw levensstijl. Klik op het logo links voor meer informatie. 

Hoofdbaas coaching

Herken jij je in één of meerdere van onze modules? Start dan hier jouw op maat gemaakte coachtraject!

Hoofdbaas downloads voor jou!

Wij hebben gratis downloads die jou kunnen helpen.