Hoofdbaas op werk (zakelijk)

Hoofdbaas op werk (zakelijk)

Wij van Hoofdbaas hebben een aantal complete trainingen en workshops geschreven voor op werk. Het gaat er hierbij om dat de focus ligt op het mentaal sterker worden op werk. Niet alleen het mentale aspect wordt in deze trainingen meegenomen, maar ook een stuk communicatie en salestechnieken. Het is een complete training waarbij werknemers weer gezonder en slimmer aan het werk kunnen. Preventie is altijd beter dan later te moeten bijsturen.

We leven in een gekke wereld waar burn-outs en overspannenheid op de loer liggen. Met de training van Hoofdbaas op werk leren we werknemers weer beter te kiezen en te luisteren naar hun lichaam. Door de nieuwe technieken en praktische oefeningen krijgt iedereen zijn eigen rugzakje met mentale oefeningen die hij of zij kan inzetten in tijden van stress. Verder leren wij ze nieuwe vormen van communiceren en verkooptechnieken.

Wil je meer informatie en kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op: info@hoofdbaas.nl of bel ons op 0633905395.

Hoofdbaas coaching

Herken jij je in één of meerdere van onze modules? Start dan hier jouw op maat gemaakte coachtraject!

Hoofdbaas downloads voor jou!

Wij hebben gratis downloads die jou kunnen helpen.